AUTOMATISERING
BY ENJI

Heeft u processen binnen uw bedrijf of organisatie die problemen veroorzaken of efficiënter ingericht kunnen worden en wilt u daarover sparren?

Graag komen wij met u in contact en geven wij u een eerlijk advies.

Wij denken mee

Simpele processen in een bedrijf kunnen erg veel tijd vereisen en met de huidige technologie is er vaak een oplossing te maken die niet complex hoeft te zijn.

In heldere brainstormsessies adviseren wij over (nieuwe) mogelijkheden en eventuele verbeterpunten.

Ons streven is minimaal 100% aansluitend bij jouw doelstellingen. We ontwikkelen, implementeren én onderhouden de oplossing die bij jou past.

Ontdek wat we voor je kunnen doen. 


" Er zijn gigantisch veel aanbieders van software, desondanks is de kans groot dat je niet vindt wat je nodig hebt om jouw probleem aan te pakken. Dat komt omdat je al gauw concessies moet doen en je daarmee niet de resultaten boekt die je voor ogen hebt. "


Betrokken sparringpartner

We voelen ons nauw betrokken bij je en zijn graag jouw sparringpartner. We doen onderzoek om je bedrijfsprocessen en de medewerkers goed te leren kennen zodat we het probleem kunnen formuleren en een adviesplan op kunnen stellen.

Kritisch meedenkend

Is het probleem wel het probleem? Direct een oplossing bedenken voor een probleem heeft niet onze voorkeur. Door met verschillende methodes onderzoek te doen merken wij dat er in vele gevallen een andere oorzaak is dan oorspronkelijk gedacht wordt. Door op deze manier te werk gaan bieden wij een oplossing die waarde toevoegt en het probleem écht oplost .

Gedreven door innovatie

Vanuit onze ervaring als bedrijfskundige en business innovator hebben we een passie ontwikkeld voor digitalisering. Denk je dat iets echt niet mogelijk is? Neem dan zeker contact met ons op. Wij zorgen voor een advies of oplossing dat bijdraagt aan jouw organisatiedoelstellingen.

Advies zonder belang.

Je kent het wel, een vrolijke verkoper die maar al te graag zijn product of dienst aan je bedrijf levert. Achteraf werkt dit niet naar verwachting of wens en zijn de kosten al gemaakt. Aangezien wij veel samenwerken met onafhankelijke specialisten uit ons netwerk hebben wij geen direct commercieel belang bij het opleveren van de producten of diensten.

Deze bedrijven gingen u voor

Contact
Vind ons ook op